top of page

om hellochurch

Visionen bag hellochurch er at skabe en synlig og tydelig kirke

Min faglighed

 

Uddannet: Grafisk designteknolog

og Digital konceptudvikler

 

Har flere års erfaring med sociale medier, projektledelse, konceptudvikling, kommunikation, strategi, kreative processer, rekruttering og undervisning.

 

 

Min kirke

 

Min kirkebaggrund er i Luthersk Mission, og har gennem de sidste 9 år kommet i Aalborg Valgmenighed (en del af Folkekirken)

 

I de år har jeg siddet i menighedsrådet 2 år, og i de sidste 7 år været en del af den daglige frivillige stab, som leder for det team, der laver grafik og video til gudstjenesterne, og med kirkens kommunikation.

sofiedue_håndskrift_signatur.jpg
stifter af HelloChurch

Min motivation

 

Det sker, at man en dag mærker Guds bankende hjerte for et særligt projekt. Det skete for mig. Gud åbnede mine øjne, at jeg så alle de mennesker der bor omkring mig, der ikke kender Gud eller kirken endnu. Hver dag går de lige forbi en stor kirke, uden at bemærke den noget særligt. 

 

Kirken har ofte en central placering i de danske byer, men er blevet usynlig. Danskeren ser den ikke - og de ansatte i kirkerne glemmer at se ud.

 

Det er mit håb at kunne være med til at nedbryde murene vores kirker er bygget af - bogstaveligt og symbolsk. At vi I kirkerne kan få et bedre udsyn ud i vores land, og for det enkelte menneske - og at vi giver golk mulighed for at kigge ind. 

 

Jeg tror på at når vi åbner vores kirker op, laver arrangementer der er relevante for dem der bor i sognet, taler direkte til folk I et nutidigt sprog, møder folk hvor de er, så vil folk også få øjene op for hvad man kan bruge kirken til.

 

Forestillingen om at folk dukker op på kirkebænken lever for godt i kirken, men det sker for sjældent. Vi skal hjælpe folk til at se hvad kirken kan, og hvad Gud kan i deres liv. Sociale medier giver os en helt unik mulighed for at nå ud til mennesker, der endnu ikke kender kirken og det fællesskab man kan blive en del af. 

bottom of page